Журналистът Димитър Байрактаров размаза Каракачанов и Джамбазки като ги разобличи

...
Журналистът Димитър Байрактаров размаза Каракачанов и Джамбазки като ги разобличи
Коментари Харесай

Журналистът Димитър Байрактаров размаза Каракачанов и Джамбазки като ги разобличи в политическо лицемерие!

Журналистът Димитър Байрактаров размаза Каракачанов и Джамбазки като ги разобличи в политическо двуличие! Ето какво разгласява той на фейсбук профила си:

"От предходният ми пост разбрах, че има доста чувствителни хора! Хайде в този момент да си кажем нещата право в очите. Сещате ли се коя е тази госпожа, а сещате ли се кое е това момче?
Ще стартира с момчето. Казваше се Даниел Тасев и вечно остана на двадесет и пет години. За него никой не излезе да стачкува! Защо? Защото гибелта го застигна в фамилната компания на госпожата, която виждате на фотографията. Нейната фамилна компания по неведоми пътища се снабди с контракт за защита на Народното събрание, което по закон се охранява от НСО. Май сте не запомнили коя е госпожата? Ами нали се радвате на Каракачанов и Джамбазки по какъв начин щели да стопират помощите на ромите! Какво двуличие?! Госпожата се споделя Султанка Петрова и е заместител министър в общественото министерство и дава отговор за помощите, интеграцията, демографията и обществената политика! Лично предопределение на Каракачанов! Защо до момента всичко, с което ви баламосва Каракачанов, не е направено от Султанка? Тежко и горко на народ който толкоз елементарно може да бъде манипулиран! И защо се хвалите с образованието си, когато дребни политически хитреци ви манипулират както си желаят! Днес "врагът " са ромите, на следващия ден ще бъдат турците, а пострадалите сме всички като народ и нация! Точно в такива моменти Левски е написал това "НАРОДЕ???? "

Facebook: Димитър Байрактаров
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР