Журналистът Арман Бабикян е категоричен, че тези, които подценяват малката

...
Журналистът Арман Бабикян е категоричен, че тези, които подценяват малката
Коментари Харесай

Арман Бабикян: Тези, които подценяват скромната разлика в София, пак ще сбъркат

Журналистът Арман Бабикян е безапелационен, че тези, които подценяват дребната разлика на балотажа за кмет в столицата, ще сбъркат. В собствен коментар в обществената мрежа Фейсбук той изясни на какво съгласно него се дължат тези толкоз близки резултати на Васил Терзиев и Ваня Григорова в неделя. Публикуваме го без редакторска интервенция:

„ Tези, които подценят тази скромна разлика от 4 хиляди гласа, отново ще сбъркат, в случай че решат, че няма такова нещо, което видяха, тъй като към този момент са победили. Ще сбъркат повторно.

Очевидно има събитие. То се развива под носа ни. И нямат отговори. Това са едни публични процеси, които не могат да бъдат подценявани.

Ще опитам да дам късата версия. Имахме двама претенденти, които ужасяващо си приличаха. Два костюма, които се разхождаха, които разказваха едни и същи клишета. Приличаха на дестилирана вода. Нямаха човешки облик. Имаше два чат бота, които гледах. Визирам Антон Хекимян и Васил Терзиев.

Докато при Григорова, която, следейки смисъла на нейните политически послания, под никаква форма не бих приветствал като кмет на столицата, приличаше на хуманоид. С нея можеш да се скараш съществено, да крещиш, да викаш, да се съгласиш, само че спориш с човек. Има облик, има компактност това нещо. Има откровеност в връзката, разбирате ли?

Не се разхожда един верен костюм, който споделя едни верни клишета едно след друго.

Четири хиляди гласа разлика. Разбирате ли какъв брой малко е това?

Когато Борисов каже „ претендентът на кабинета “, той те целува, с цел да те убие. Но те не умеят да слушат по какъв начин приказва Борисов. Появиха се незабавно три радостни физиономии и споделиха „ Е, най-сетне взе вярното решение “. Те в действителност не умеят да слушат Борисов. Не мога да изтъквам Кирил Петков напълно безусловно, само че нещо сходно. А той доста деликатно сподели това, което би засегнало Терзиев.

Аз бих задал въпрос на десницата – Смятат ли, че водачите им, които вършат всичко по силите си, с цел да съсипят градската десница, не е време да си подадат оставката и тя да бъде призната, а не да бъде играна пред публицисти. Защото този тип десница обича единствено себе си, само и единствено себе си. Тя е склонна да влезе в коалиция с Нинова. Склонна е повторно да влезе в коалиция с Борисов, само че в никакъв случай не е склонна да събере дясно мислещите и да приказва с тях.

Ще видите радостна комедийна пиеса преди евроизборите, с цел да видите да вземем за пример в кое политическо семейство ще се кандидатира Продължаваме промяната. Може да започнете да приемате залози. “


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР