Журналист се оплака, че е заплашван от член на Съвета

...
Журналист се оплака, че е заплашван от член на Съвета
Коментари Харесай

Член на СЕМ заплаши журналист

Журналист се оплака, че е заплашван от член на Съвета за електронни медии след заложен въпрос по време на съвещание на парламентарната комисия по културата.

Случката се разиграва предходната седмица, само че за нея се разбра едвам тази седмица, откакто беше публикуван аудиозапис от диалога, оповестява Нова телевизия.

Повод за думите на члена на Съвет за електронни медии Бетина Жотева е въпрос, заложен от журналиста Къдринка Къдринова за закриването на радио " България ".

На записа се чува по какъв начин Бетина Жотева, която е член на Съвет за електронни медии, споделя на журналиста Къдринка Къдринова: " Много деликатно, който се е опитал да ме вкара в конспирация, не е прокопсал ".

След случилото се Къдринка Къдринова сезира Етичната комисия на Съюза на българските публицисти, а Бетина Жотева подаде тъжба в прокуратурата.

От Съюза на европейските публицисти в България желаеха оставката на Бетина Жотева от Съвета за електронни медии.

Пред малкия екран тази заран Жотева съобщи: " Когато човек си пази честа и името, може да направи всичко. Аз не виждам каква опасност съм споделила ". При още един роман на случая Жотева още веднъж не видя проблем в думите си.

" Признавам, че съм споделила: " Ще видиш какво ще се случи ". Сега тя ще види какво ще се случи. Отивам в съда и прокуратурата - за набеждаване и клюка ", сподели още Жотева.

Според Жотева, Къдринова е съумяла: " да направи конспирация с държавна институция, с член на Съвет за електронни медии и с посланици на непознати страни ".

" Всеки би трябвало да носи отговорност за това, което приказва. Напоследък възприятието за отговорност у доста политици и публицисти се е изпарило поради възприятие за безотговорност и това рано или късно би трябвало да спре ", добави Жотева.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР