Журналист описа с малко, но точни думи случващото се в

...
Журналист описа с малко, но точни думи случващото се в
Коментари Харесай

Журналист: Новината е, че няма новина, няма промяна в България

Журналист разказа с малко, само че точни думи протичащото се в България.

" Новината е, че няма вест, няма смяна. Държим се като скарани деца с Македония. " ИТН " се опитвали да уплашат премиера, като са мислели, че готви нещо. Петков има нарушена връзка с Генчовска и Радев. Премиер и президент контактуват по-рядко в сравнение с по времето на Борисов ". Това съобщи журналистът Виктор Иванов за " Твоят ден " по NOVA NEWS.

По думите му настояването на Петков за привикване на КСНС е шерване на отговорност. " Език на омразата е мътно разбиране, което дава поле за изнудване.

Практически е невероятно македонците да трансформират Конституцията си. Петков опита да направи нещо. Дали е бил верен методът и работещ, е противоречиво ", уточни той, написа novini.bg.

Според него всеки е подготвен да " раздра " премиера, само че ги е боязън от предварителни избори. " Санта Мария Маджоре е доста знаково място за нашата просвета - там нашата писменост получава самопризнание. Щеше да е хубав жест, в случай че двамата министър председатели биха се срещнали алегорично ", изясни Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР