Журналист, като баща си! Това се разбира от пост на

...
Журналист, като баща си! Това се разбира от пост на
Коментари Харесай

Сърцераздирателен пост с желанието на сина на Милен Цветков разплака мрежата

 " Журналист, като татко си! " Това се схваща от пост на Ивета, втората жена на трагично починалия публицист. На фотографията дребният Боян е под голям портрет на баща си с надпис  "... задава точните въпроси ", а заглавието е повече от красноречиво, изписано с основни букви и допълнено от сърце - " ПРОДЪЛЖЕНИЕТО ". Въпреки, че бяха разграничени от три години, Милен и Ивета споделяха съвсем по равно грижите за детето си. През по-голяма част от времето Боян живееше с майка си, а Милен се грижеше за него през уикендите и ваканциите.

След ужасната злополука на 19 април обаче Боян остана напълно на грижите на Ивета. Ден по-късно стартира акция " За децата на Милен ". Вълната от съпричастност заля цяла България и единствено за 24 часа даренията надвишиха 100 000 лв.. Към момента в сметката има 124 хиляди лв., а акцията продължава до 19 юни. 

Ще бъде основан попечителски фонд, който ще ръководи разходването на сумата. Ивета ще има право да взе участие в специфичния съвет, който ще се грижи за парите. Средствата ще бъдат разходвани за потребностите по развъждането, грижата и образованието на децата на Милен Цветков. Тъй като щерка му Калина към този момент е на 24, ще взема решенията за поддръжката към нея, воден от отговорността към Милен и действителните й потребности. 

Ивета е признателна на всички, които откликнаха и не престават да го вършат. Тя сигурно ще вложи част от даренията в образованието на Боян, който нищо чудно да наследи татко си на екран. Според близки до фамилията на Ивета, има всички данни това да се случи, защото дребният има същия пряк и пиперлив език като известни си баща. 

Все още не е ясно по кое време всички другари на Милен Цветков ще съумеят да почетат паметта му, само че се чака това да се случи незабавно след окончателното отпадане на противоепидемичните ограничения, написа " Галерия ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР