журналист, е участничка на три световни първенства по художествена гимнастика,

...
журналист, е участничка на три световни първенства по художествена гимнастика,
Коментари Харесай

Вера Маринова коментира с интересни коментари за Олимпиадата догодина, пандемията и мерките, които се взимат

журналист, е участничка на три международни шампионати по художествена гимнастика, в които е носителка на две международни трофеи (1969 и 1971), както и на бронз през далечната 1967-ма.

"„ Олимпийските игри са видели какво ли не – атентата в Мюнхен 1972 година, протестите в Москва 1980 и Лос Анджелис 1984, кавги за допинг, за корупция, само че това в никакъв случай не е било. Аз надълбоко, надълбоко съчувствам на града – хазаин и на японците като нация, тъй като ги преследва доста зла орис. Те трябваше да чакат 24 години откакто ОИ планувани да се състоят там за 1940 година бяха отсрочени поради началото на Втората международна война. Сега най-малко би трябвало да чакат единствено година, година и половина. Представете си каква колосална финансова и икономическа загуба значи това. Те вложиха милиарди в подготовката “ това съобщи особено за БНР именитата спортна публицистика Вера Маринова.

Гласът на художествената гимнастика от години живее в Англия дружно със брачна половинка си Джон Аткинс, който дълги години ръководеше международната аеробика.

„ Икономическата рецесия е неизбежна. Тя ще удари най-вече най-слабите. За спорт ще могат да мислят единствено тези страни, които оцелеят в това финансово цунами. Няма спорт, който да процъфтява без мощна финансова поддръжка или на страната или на мощни спонсори.

За едни отлагането на Игрите ще бъде прекомерно дълго време, а за други прекомерно къс.

В художествената гимнастика особено, мисля, че ще забележим едно много по-различно потомство от страна на нашите съпернички. Много се надявам, че нашият тим ще остане подобен, какъвто е. Обръщам внимание на това, че ансамбълът, където ние сме най-силни е в най-трудна обстановка. Едно е да тренираш, в случай че си самостоятелен играч и да се опиташ да намериш най-хубавите способи да поддържаш кондиция, друго е да си елитна състезателка в ансамбъла. Ансамбъл не може да се тренира виртуално “ показа още Вера Маринова и добави:

„ Мисля, че на Игрите в Токио Ирина Винер ще заложи на бъдещето. Сегашното потомство на звезди в самостоятелното съревнование няма да доживее дотогава. Със Солдатова всички знаем какво стана. Тя към този момент се отхвърли. Сестрите Дина и Арина Аверени също демонстрираха признаци на дълбока отмалялост и контузии. Мисля, че това потомство, което излезе на сцената на международното състезание за девойки в Москва предходната година с Кармаренко преди всичко ще играе основна роля през идната година. На Игрите следващата година очаквайте големи изненади. Подгответе се за доста, доста нови имена “, приключи именитата журналистка.

В звуковия файл можете за чуете какво описа международната шампионка по художествена гимнастика за ограниченията, които са подхванали на Острова против пандемията от ковид.

Цялото изявление можете да чуете тук в звуковия файл
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР