Журланистката Мирослава Бенатова изрази недоумение защо съобщението, когато напуснала БТВ

...
Журланистката Мирослава Бенатова изрази недоумение защо съобщението, когато напуснала БТВ
Коментари Харесай

Мира Бенатова сподели огромна болка във Фейсбук: БТВ изтри спомена за мен

Журланистката Мирослава Бенатова изрази неразбиране за какво известието, когато напуснала БТВ преди 5 години, е изтрито от уеб страницата на малкия екран.

Ето какво написа Бенатова в персоналния си профил във фейсбук:  

„ Знаете ли какво са 5 пет години?! 
Толкова доста, че чак общото ни известие за разлъка с бтв, с която се " родихме " дружно, към този момент да не съществува. Не мога да споделя това известие за напускането ми, което ми излиза като спомен тук, тъй като на негово място излиза стратегия от през днешния ден. Заличаване ли, пренаписване ли, промяна на сървъра ли, знам ли по какъв начин да го нарека. Но е реалност. Нямаме 13 общи години, в случай че питате уеб страницата на бтв. 
Но тъй като съм в въодушевление за припомняне, ще споделя " Капитал ". Заради паметта. Заради смисъла на думите, казани тогава и погледа към тях през днешния ден. 
И тъй като преди да се сърдим на душманите извън, би трябвало да погледнем себе си. И личната си гилдийна усърдност да не помним повече от едно. 
Иначе, днешният ден ми е и друга годишнина. Преди 7 години осъмнах като " зложелател на народа ". Със задраскана фотография и с апели за линч. Оттогава илюзиите ми се стопиха (повечето), само че тъгата не съумя да убие смисъла и любовта към работата и хората. Тогава научих, че ние хората, чуваме с раните си. И че има всякакви други, които си мислят, че като ни сбият посред ни, на тях ще им се получи. На някои диригенти от ония дни никак не им се получи и в този момент гледат България отдалеко. Други обаче са във властта, с наклонност да я завладяват. Сигурно след още 7 години, в случай че още е позволено да се написа тук, ще го отбележим. 
Та, по този начин. Копирайте значимите мемоари на хартия, тъй като в случай че разчитате на интернет, някой ден може да се усъмните в личното си съществуване :-)

Политическа партия - Допълвам и означавам, че допълням. Известиха ме, че имало известие на страницата на бтв и излизало на търсачка през гугъл. Оставям текста си, какъвто го написах, тъй като нишката на моите мемоари във фб и линкът, който е съществувал преди, води, където споделих.

 

 



Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР