Журито нареди бившият президент Доналд Тръмп да плати 88 милиона

...
Журито нареди бившият президент Доналд Тръмп да плати 88 милиона
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е осъден да плати 88 милиона долара на И. Джийн Карол, след като оклевети обвинителя в изнасилване

Журито подреди някогашният президент Доналд Тръмп да заплати 88 милиона $ (£69,287,240) на Е Джийн Карол, колумнистът, който го упрекна за обезчестяване.

Преди да бъде приет за виновен за мненията си против писателката Е Жан Карол, някогашният президент избухна, до момента в който правосъдните заседатели изслушаха заключителните причини на нейния юрист по гражданското дело.

Въпреки че той по-късно се върна, с цел да чуе юриста си Алина Хаба да го пази за изказванията от юни 2019 година, които направи като президент, той още веднъж избяга от съда и не участва, с цел да чуе сумата, която в този момент би трябвало да заплати на Карол.

По-рано те имаха чу юриста на писателката да желае от правосъдните заседатели да й присъдят 24 милиона $ (18,9 милиона паунда) като обезщетителни вреди и доста повече като наказателни вреди.

„ Доналд Тръмп се държи по този начин, като че ли тези правила или закон просто не се отнасят за него “, сподели юристът. „ Този ​​случай е за наказване на Доналд Тръмп за това, което е напра...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР