Julia Castle представи дебютното си парче Повече“ едва сега, но

...
Julia Castle представи дебютното си парче Повече“ едва сега, но
Коментари Харесай

Х-факторката от отбора на Криско и Дара - Julia Castle – представи дебютното си парче „Повече“

Julia Castle показа дебютното си парче „ Повече “ едвам в този момент, само че това напълно не значи, че посредством него тя реализира първия си досег до музиката. Няколко години е развивала и усъвършенствала своя певчески капацитет, търпеливо е дочакала подобаващия миг, в който да ни се разкрие и да ни покаже на какво е способна, писа HiphopArena.bg.

Оказва се, че Julia през днешния ден  е една от дребното певици от ново потомство, които имат музикално обучение – записва съществена компетентност Право и майнер музика при учител Камелия Тодорова , както и Поп и джаз пеене. Тази година приключва. Освен с Камелия е работила и с други видни музикални педагози като Искра Милкова и Етиен Леви .  

През 2015-а взе участие в „ Х-фактор “ – в сезона, в който изгряват Дарина Йотова – Дара и Ева-Мария Петрова, която в действителност е новата вокалистка на Deep Zone Project . Julia минава сполучливо първия кастинг с четири „ Да “ през подготвителен лагер, попада в тима на Криско и стига до Къщата на съдиите, след което отпада.

Тодор Гаджалов й оказва помощ да сложи основите на „ Повече “ откъм музика и мелодия. Създават демо, което Джули взема решение, че има потребност от финални линии, които да добавят изчезналите елементи.

Тук се появява музикалният продуцент Васко Иванов – Dexter , който чудесно удовлетворява упованията й за целокупност. Хубавата музикална продукция има потребност и от отговарящ клип, счита младата певица. За това се доверява на своя позната, която й предлага неизчерпаемо изобретателния режисьор Радостин Събев – Шошо . За визията на Julia Castle са се погрижили дизайнерката Стефани Тодорова, гримьор - Анна Рангелова и коафьор – Маги Ранкова /Diverso Hair/.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР