Жрица на изкушенията, която предлага любовни услуги на пътя между

...
Жрица на изкушенията, която предлага любовни услуги на пътя между
Коментари Харесай

Проститутка-рецидивист се спаси от присъда заради грешка на полицията

Жрица на изкушенията, която предлага любовни услуги на пътя сред Пловдив и Пазарджик, отнесе тънка санкция от органите на реда, която по-късно беше анулирана от пловдивския съд.

Униформените чиновници били добре осведомени с активността на дамата, защото се наложило на няколко пъти да я предизвестяват. За първи път те спрели патрулката край нивите на похотта през юни м.г. Те видели, че дамата проституира, като по този метод да получава нетрудови приходи по аморален и забранен метод. Тогава ѝ било издадено документално полицейско предписание.

Близо година по-късно, през април т.г., тя още веднъж била хваната в крачка, само че този път и бил формиран акт, защото не спазила разпореждането на униформените да спре да проституира. Наложената санкция била в размер на 50 лв., нарушителката подписала без възражения. По-късно тя подала тъжба в съда.

Според закона единствените предпоставки да не се извърши сходно предписание е, в случай че то постанова осъществяването на явно за лицето закононарушение или нарушаване, или заплашва живота или здравето му.

Магистратите от районния съд в Пловдив прегледали обширно документите и забелязали, че има противоречие в датите – нарушаването и акта били маркирани на 15.04, само че същата дата стояла и против издаването на наказателното разпореждане.

Тъй като няма по какъв начин тези документи да бъдат издадени на един и същи ден, санкцията била анулирана от съдиите. Решението предстои на обжалване пред административния съд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР