Жребият за мъжката схема на “Мастърс”-а в Индиън Уелс бе

...
Жребият за мъжката схема на “Мастърс”-а в Индиън Уелс бе
Коментари Харесай

Вавринка чака Федерер в третия кръг, Кирьос дебне Джокович

Жребият за мъжката скица на “Мастърс”-а в Индиън Уелс бе изтеглен и още началните дни на шампионати дават обещание завладяващи дуели. Петкратният първенец и миналогодишен финалист Роджър Федерер (№4 в схемата) може да срещне в третия кръг своя съотечественик от Швейцария и другар Стан Вавринка. Друг петкратен победител - международният №1 Новак Джокович, пък може да има за противник в същата фаза австралиеца Ник Кирьос, който предходната седмица победи в Акапулко. Федерер и Джокович биха могли да се срещнат чак на финала. ВИЖТЕ ПЪЛНАТА СХЕМА ТУК!
Друг любопитен конфликт, до който би могло да се стигне в тазгодишното издание на шампионата е сред първата ракета на България Григор Димитров и №3 в схемата Александър Зверев. Поставеният под №26 в схемата Димитров е в половината на Джокович.

In it to win it

See your favorite's path to the #BNPPO19 final.

Complete draw: https://t.co/EEJpIjBaJ8 pic.twitter.com/SEZU0q9GHQ
— BNP Paribas Open (@BNPPARIBASOPEN) March 6, 2019 Първият подложен противник на №2 в схемата Рафаел Надал пък би могъл да бъде аржентинецът Диего Шварцман (№25).
Миналогодишният първенец Хуан Мартин Дел Потро няма да пази купата си, защото продължава да се възвръща от контузия в дясното коляно, макар че неотдавна вче присъединяване на шампионата в Делрей Бийч.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР