Жребият за Купата на България отреди на 1/8-финалната фаза да

...
Жребият за Купата на България отреди на 1/8-финалната фаза да
Коментари Харесай

От Беласица: Няма да сме със свален гард на Лаута

Жребият за Купата на България отреди на 1/8-финалната фаза да гостува на. Макар и в ролята си на новобранец, от петричкия отбор обявиха готовността си за борба, само че съжаляват, че няма да бъдат домакини в срещата.

„ Хубаво беше този мач да се играе в Петрич. Щеше да стане огромен футболен празник за града, а на трибуните щеше да има не по-малко от 5-6 хиляди фенове. Както е известно, този шампионат се управлява от професионалната футболна лига и пропуща да разпространява футбола в един футболен град, какъвто е Петрич. Този мач щеше да бъде изгледан и от футболистите от подрастващите генерации и щеше да бъде същински тласък за тяхното развиване ", показа някогашният шеф в клуба - Георги Петров.

„ Тежък жребии за нашия тим. Всички тимове, които доближиха до 1/8 финалната фаза, като се изключи нас и, са участници в професионалните групи. Срещу двукратния притежател на Купа България и водещ в efbet Лига ще ни бъде извънредно мъчно, и то като посетители.Няма да бъдем на стадион " Лаута " със свален гард. Ще се опитаме оптимално да ги затрудним.

Приоритет на този стадий пред нас е да гоним продобиване на първото място в Югозапдната Трета лига, даващо право за Втора лига от идващото състезание. Редно беше, откакто сме с два ранга по-надолу, да домакинстваме, само че за жал не се получи”, показа треньорът на " комитите " - Саша Симонович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР