Жребият за женското първенство на България отреди в първия кръг

...
Жребият за женското първенство на България отреди в първия кръг
Коментари Харесай

В Казанлък с очаквания за успех на старта на женското първенство

Жребият за женското състезание на България отреди в първия кръг волейболистките на Казанлък да приeмат Раковски (Димитровград) в своята зала „ Багира “. Очаква се шампионата да стартира в края на октомври.

" Очакваме победа вкъщи и безапелационна игра ", разяснява пред клубния уебсайт началото на шампионата старши-треньорът на „ розите “ Борислав Крачанов.
" Готвим се оптимално, значимо е, че девойките са здрави. Към отбора ще водят към този момент пълноценна подготовка Веселина Аршинкова, Мария Кривошийска и Селин Салим. Променен е и образът ни за новото състезание. Четири нови състезателки упражняват с нас от началото на предсезонната подготовка. Три от девойките са варненки - Рая Кирова, Десислава Тодева и Кристина Йорданова, а Христина Пеева е играч на Берое (Стара Загора). Чакаме контроли в България, само че мисля " ще си сверим часовника " след шампионат в Гърция. Очакваме детайлности по кое време пътуваме за него, а по отношение на Раковски знаем, че е състава е изоставен от 4-5 състезателки. Ще покажем пред лична аудитория добра игра за победа ", разяснява Крачанов.Един от клубните шефове, почели жребия в столицата бе президентът на Казанлък Васил Аргиров, който разяснява по-късно шанса на тима: " Очаквам началото на победния ни ход, добър чоп. Вярвам в силите ни и новия образ на " Казанлък ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР