Жребият за Европейското първенство по волейбол за юноши под 17

...
Жребият за Европейското първенство по волейбол за юноши под 17
Коментари Харесай

Жребият за Европейското първенство U17 ще се тегли на 15 май

Жребият за Европейското състезание по волейбол за юноши под 17 години, на което България е хазаин през юли, ще се организира на 15 май (сряда) в София, оповестиха от Българската федерация. Церемонията ще бъде от 11:00 ч. в "Парк хотел Витоша ". Официални посетители на събитието са Бану Шурман (Лихтенщайн) - президент на журито за Европейското състезание U17 и Периклис Бакудимос (Гърция) - механически координатор за шампионата.

Евроволей 2019 за юноши U17 е от 13 до 21 юли в София, а дуелите ще се играят в зала "Христо Ботев " и помощната зала на "Арена Армеец ". Дванадесетте участника ще бъдат разграничени в две предварителни групи, надлежно I и II, всяка с по шест отбора, като разпределението на съставите ще стане ясно на жребия.

Първите два от всяка група се класират за финалната четворка, в която се играе на кръст. Победителите спорят за купата, победените за бронзовите медали. Заелите трето и четвърто място в групите не престават битката за систематизиране на местата от пето до осмо в крайното класиране. Последните два отбора от двете групи отпадат от конкуренцията.

Националният тим на България U17 е воден от Мартин Стоев. През миналата 2018 година младите ни нациоинали завоюваха купата на Балканиадата в Турция и направиха отличен старт при дебюта си на интернационална сцена.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР