Жозе Моуриньо смята, че неговите момчета не са заслужавали да

...
Жозе Моуриньо смята, че неговите момчета не са заслужавали да
Коментари Харесай

Жозе след резила: Съперникът ни извади късмет

Жозе Моуриньо счита, че неговите момчета не са заслужавали да отпаднат от Бристол Сити за Купата на Лигата. Специалния обаче призна, че сходни победи на новобранци против грандове, връщат романтиката във футбола.

" Мисля, че не заслужавахме да загубим, само че това се случи, тъй като противникът извади шанс. Те означиха в миг, в който никой не очакваше сходно нещо. Това се случи тъкмо, когато ние бяхме по-добрият отбор на терена. През първото полувреме ни липсваше интензитет в играта, само че ние бяхме тимът с по-добрите голови благоприятни условия. През второто полувреме всички чакаха да отбележим. На два пъти ударихме греди. Имахме задоволително мощ в краката даже и за продължения, само че противникът означи в миг, когато нямаше по какъв начин да реагираме по-късно ", съобщи Моуриньо.

" Това е огромен ден за Бристол Сити. По-малките тимове постоянно желаят да се потвърдят против по-големите. Затова приказвах, приказвах, приказвах на моите играчи, само че все пак от време на време става по този начин, че футболистите от по-малкия тим са по-мотивирани и излизат с повече предпочитание на терена. Те се показаха брилянтно и изиграха мача на живота си. Това е хубав ден за футбола, когато тимът от по-ниската дивизия печели. Това е огромен ден за тях ", добави португалецът.

 Манчестър Юнайтед загуби от Бристол Сити с 1:2 и е навън от Купата на Лигата
Тотален позор за Юнайтед! Отбор от Чемпиъншипа изхвърли " дяволите " от Купата на Лигата (ВИДЕО)

" Червените дяволи " няма да могат да защитят трофея си
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР