Жозе Моуриньо се завърна в Шампионската лига по неповторим начин.

...
Жозе Моуриньо се завърна в Шампионската лига по неповторим начин.
Коментари Харесай

Моуриньо засипа с похвали момче, подаващо топките

Жозе Моуриньо се завърна в Шампионската лига по несравним метод. Новият тим на Специалния - " Тотнъм ", направи зрелищен поврат от 0:2 до 4:2 против " Олимпиакос " и си подсигурява място на 1/8-финалите. Логично след края на мача в Лондон прочувствените реакции на португалеца се трансфораха в шлагер в обществените мрежи, само че едно негово деяние украси заглавията на всички реномирани спортни всекидневници.
Оспорвани конфликти разплитат възлите в Шампионската лига "Ливърпул " приема "Наполи ", а "Барселона " - "Борусия " Дортмунд
При 1:2 в интерес на гостите, топката излезе в тъч. Тогава едно от момчетата, подаващи топките, изтича да я върне бързо към Серж Орие. Така Орие съумя да хвърли тъча неотложно към Лукас Моура, бразилецът откри Хари Кейн и капитанът на " шпорите " изравни резултата.

Моуриньо незабавно отиде да поздрави момчето за положителната му реакция и даже го прегърна. След срещата мениджърът означи какъв брой интелигентно е работило детето: " Обичам интелигентните момчета, които подават топките. Момчето схваща играта и по тази причина направи асистенция. За да го направиш, би трябвало да си доста добър в подаването на топките. Той чете играта, не е там просто с цел да гледа мача. Опитах се да го поканя в съблекалнята, само че той изчезна. ", сподели мениджърът.

Самият Моуриньо е подавал топките на мачове, когато е бил момче.

В дуела имаше и българска диря в лицето на основния арбитър Георги Кабаков, за който това бе втори мач от груповата фаза на шампионата през сезона.

Именно Кабаков управлява и последния дуел на Специалния в Шампионската лига през декември предходната година, когато " Манчестър юнайтед " загуби от " Валенсия " с 1:2 на " Местая ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР