Жозе Моуриньо се завърна по подобаващ начин в любимия му

...
Жозе Моуриньо се завърна по подобаващ начин в любимия му
Коментари Харесай

Специален обрат за Тотнъм при завръщането Моуриньо в Шампионската лига

Жозе Моуриньо се завърна по отговарящ метод в обичания му шампионат Шампионска лига. Специалния имаше трагична вечер, само че неговият Тотнъм надделя с 4:2 гръцкия гранд Олимпиакос. Нестандартното в привидно упования резултат идваше от обстоятелството, че " шпорите " изоставаха с 1:2 на почивката.

Главен арбитър на срещата пък беше най-хубавият ни футболен съдия Георги Кабаков, който дружно със своя четвърти съдия Никола Попов постоянно трябваше да влизат в диалози с гневния съвсем всяко тяхно присъждане Моуриньо.
 Байерн (Мюнхен) разруши с 6:0 Цървена звезда в Шампионската лига
Байерн (Мюнхен) унижи Цървена звезда посред Белград, Левандовски вкара четири гола

Баварският исполин громи с 6:0

В Лондон като че ли не имаха вяра какво се случва, когато до 19-ата минута към този момент губеха с 0:2 след точни изстрели на Ел Араби и Семедо. Всичко това принуди португалският управител да реализира промяна още в 29-ата минута, когато размени Ерик Дайър с Кристиан Ериксен.

Тотнъм постави началото на огромния си поврат в даденото от съдията продължение на първата част. Деле Али получи непредвиден подарък от защитник на Олимпиакос, който позволи топката да мине под неговите крайници и за британския национал беше детска игра да вкара от към метър.

Паритетът беше възобновен в 50-ата минута, като несъмнено тази чест се падна на Хари Кейн. Лукас Моура получи извеждащо подаване от тъч, което му разреши да навлезе на скорост в полето на гърците и да откри по съвършен метод да откри съотборника си с №10, който към този момент момент по-късно празнуваше своя гол.
 Снимка 454675
Източник:

Дългоочакваното 3:2 стана факт в 73-ата минута. Сон продължи с глава за Серж Орие, който със зверско воле препарира Жозе Са и донесе мигове на бурна наслада в редиците на фаворизираните англичани.

Усмивката изцяло се настани на лицето на Жозе Моуриньо, който в 77-ата минута към този момент празнуваше и четвъртото попадение на своите домакини. Хари Кейн се вклини чудесно сред двамата централни бранители на Олимпиакос и с глава продължи към мрежата остро центриране от фаул на Ериксен.
 Ювентус победи Атлетико (Мадрид) с 1:0 в Шампионската лига
Прагматичен Ювентус си обезпечи първото място в група D

" Старата госпожа " с най-малък триумф против Атлетико (Мадрид)

В идващия кръг " шпорите " гостуват на Байерн (Мюнхен) в дуел без никакво значение, защото и двата отбора са сигурни за елиминационната фаза в Шампионската лига.

ТОТНЪМ - ОЛИМПИАКОС 4:2

0:1 Ел Араби (6 " ), 0:2 Семедо (19 " ), 1:2 Али (45+1 " ), 2:2 Кейн (50 " ), 3:2 Орие (73 " ), 4:2 Кейн (77 " )
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР