Жозе Моуриньо разкри пред “beIN Sports Франция”, че смята да

...
Жозе Моуриньо разкри пред “beIN Sports Франция”, че смята да
Коментари Харесай

Моуриньо: Искам да се завърна на скамейката от лятото

Жозе Моуриньо разкри пред “beIN Sports Франция”, че счита да се завърне към треньорската специалност от лятото. Той показа, че има концепция в какъв клуб желае да работи, като към този момент е отхвърлил няколко оферти. Той приказва и за престоя си в Интер, където завоюва популярен требъл през 2010 година.

“Интер не бе печелил Шампионската лига близо 50 години. Цяла генерация интеристи мечтаеше за това. В същото време президентът Масимо Морати бе наследник на последния президент, който подвигна тази купа. Така че това бе и негова фантазия. По това време в клуба имаше генерация играчи, спечелили няколко трофеи на Италия, които също мечатеха за успех в Шампионската лига. Това бе доста мощен тим, само че също бе и едно семейство. Всички имахме една фантазия и се борихме крепко, с цел да я реализираме. Това семейство заслужаваше да направи този требъл. То бе нещо фантастично”, съобщи Моуриньо.

Много клюки го свързват точно със завръщане отпред на Интер през лятото на мястото на Лучано Спалети.

“Вече три месеца и половина съм без работа и се сготвям още веднъж да се завърна на скамейката. Когато си част от футбола около конференциите, мачовете, видео сесиите, анализирането на дуелите и всички всекидневни проблеми, не ти остава време за теб и фамилията. Затова използвах последните месеци, с цел да презаредя. Треньорската специалност е специфична и аз се любувам на всекидневната работа. Искам да се завърна през лятото. Знам тъкмо какво не желая да работя и към този момент отхвърлих няколко оферти. В същото време знам и какво желая. Не мога да назова името на съответен клуб, само че знам какъв вид работа диря и какъв вид клуб бих водил. Знам какво желая и нека го получа”, добави португалецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР