Жозе Моуриньо продължава да няма загуба от Арсенал като домакин

...
Жозе Моуриньо продължава да няма загуба от Арсенал като домакин
Коментари Харесай

Моуриньо: Заслужена победа, преследваме Лига Европа

Жозе Моуриньо продължава да няма загуба от Арсенал като хазаин във Висшата лига. Днес воденият от него Тотнъм завоюва дербито на Северен Лондон с 2:1 и португалецът не спести похвали за своите футболисти.

" Мисля, че се получи тактически мач. Артета постанова в Арсенал жанр на игра, който ще помогне на тима да се стабилизира и да се развива. Те сигурно ще стават по-добри. Ние се адаптирахме към техния метод по отличен метод. Никой не е коментирал това, че Арсенал имаше 48 часа повече за възобновяване, само че ни беше мъчно. Футболистите поставиха огромни старания, бориха се и играха със сърце, за което ги приветствам ", сподели Моуриньо.

" В последните миути при 2:1 не бяхме напрегнати, всичко беше под наш надзор. Щастливи сме, тъй като зарадвахме почитателите и към момента имаме шансове да се класираме за Лига Европа ", добави Специалния.

Тотнъм към този момент има с две точки повече от огромния си противник и заема 8-о място в подреждането. В последните три кръга " шпорите " ще гостуват на Нюкасъл и Кристъл Палас, а единственото им домакинство ще е против Лестър. Премиър лийг 35 кръг, неделя 12 юли  Тотнъм 2:1краен резулат  Арсенал
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР