Жозе Моуриньо никога не е показвал милост към съперниците на

...
Жозе Моуриньо никога не е показвал милост към съперниците на
Коментари Харесай

Моуриньо - доброволец за пример

Жозе Моуриньо в никакъв случай не е показвал благосклонност към противниците на тимовете, които е водил. Само че през днешния ден не приказваме за футбол, а успеха не се мери с голове и точки, а с добрина.

Докато се борим със международната пандемия от ковид, всеки дребен жест е значим. И Специалния го знае!

Снимка: Instagram

Преди месец мениджърът на " Тотнъм " се включи в акция, с цел да окаже помощ на кухня в Лондон, която дава храна на нуждаещите се и на медицинските служащи. Тя се намира на стадиона на " шпорите ".
Дарение от Специалния (ВИДЕО) Мениджърът на "Тотнъм " раздава неща от първа нужда на възрастните хора
Моу се включи, като оказа помощ с превозването на зеленчуци от градината на клубната база - спанак, ревен и други потребни неща.

Естествено, той беше взел всички всички ограничения и беше оборудван с маска и ръкавици.

Снимка: Instagram

Така най-малко за момент Специалния съумя да отвлече вниманието от негодуванието против " Тотнъм ". " Шпорите " бяха решили да пуснат в отпуск част от чиновниците си и по този метод да се възползват от държавна помощ при изплащането на заплатите им. След вълна от публично неодобрение, управлението на отбора се отхвърли.

bTV приканва: останете си у дома!
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 488 41 65 266 Света 3 232 993 14 809 228 520 1 007 653 Заразени* Нови Починали България 1 488 41 65 Света 3 232 993 14 809 228 520
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР