Жозе Моуриньо, който от тази сутрин е мениджър на Тотнъм,

...
Жозе Моуриньо, който от тази сутрин е мениджър на Тотнъм,
Коментари Харесай

Жозе се завръща заедно с пиперливия си език

Жозе Моуриньо, който от тази заран е управител на Тотнъм, е известен с положителното си боравене с думите като преводач, както и забавните изявления, които от време на време прави. Португалецът не страда от липса на самочувствие. Откакто дойде в Англия през 2004 година, той стана създател на няколко крилати изречения, други не са толкоз известни, само че въпреки всичко задоволително забавни, с цел да си ги напомним.

Какво е споделил през годините Специалния…

„ Имам проблем, който се крие в това, че ставам по-добър във всичко, което върша в работата си, откогато съм я почнал.”

„ Някои клубове ни третират като дяволи, някои ни третират като ангели. Не мисля, че сме толкоз грозни, че да бъдем възприемани като дяволи, само че не мисля, че Арсен Венгер и Дейвид Дийн са толкоз красиви, че на тях да бъде гледано като на ангели.”

„ Моля, не ме наричайте нахален, тъй като това, което споделям е правилно. Аз съм европейски първенец. Мисля, че съм специфичен.”

„ Страхът не е дума, която участва в моя футболен речник.”

„ Когато се наслаждавате на това, което вършиме, не губите косата си. А Гуардиола е плешив. Той не се любува на футбола.”

„ Ако желаех да имам лека работа, щях да си остана в Порто. Красив наследник стол, трофей от Шампионската лига, Господ, а след Господ, съм аз.”

„ Не съм най-хубавият на този свят, само че не мисля, че има по-добър от мен.”

„ Гигс искаше моето място, само че клубът избра мен. Така се случва постоянно. “

„ Стилът, който практикуваме е доста значим. Нещо като омлета с яйца. Без яйца - няма омлет. Зависи от качеството на яйцата. В магазина имате яйца първо качество, втори или трети клас, а някои са по-скъпи от други, а някои ви дават по-добри омлети.”

„ Смятам, че Венгер е един от тези, които назоваваме воайори. Той обича да гледа другите. Има всякакви хора, които седят до прозореца с телескопи и наблюдават какво се случва в другите фамилии. Притесняваме, че Венгер не стопира да приказва за Челси. “

„ Учих италиански по пет часа дневно, с цел да мога да приказвам добре с представителите в клуба, играчите, почитателите и медиите. След 5 години в Англия, Клаудио Раниери към момента споделя добър ден и добър вечер на своя език. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР