Жозе Моуриньо, който е водил някои от най-големите клубове в

...
Жозе Моуриньо, който е водил някои от най-големите клубове в
Коментари Харесай

Моуриньо: Най-добре ми беше в Реал Мадрид, Кристиано е уникален случай

Жозе Моуриньо, който е водил някои от най-големите клубове в Европа - Порто, Челси, Интер, Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед, разкри в кой тим му е обичаният престой като ментор.
“В Реал Мадрид беше най-хубавото ми прекарване поради това, което научих там като треньор и човек, както и поради уроците, които ползвам в кариерата и живота ми. Това е най-хубавият спомен от кариерата ми, беше фантастично. Това, което ме помолиха там, е в сходство с природата ми. Казаха ми, че отсреща е най-хубавият тим в света (Барселона - б.р.), който ни мачкаше, и че би трябвало да променим обстановката. Налагаше се да избегнем това Барса да ни мачка, тъй че трофеят от Купата на краля на “Местайа” (през 2014 година, когато Реал победи с 2:1 - б.р.) беше най-важният. Оттам нататък нищо не беше същото. Спечелихме шампионата и Суперкупата на Испания, само че нищо не може да се съпостави с финала за Купата. За страдание, не съумях да печеля трите полуфинала в Шампионската лига”, показа Моуриньо пред португалския “Канал 11”.
'When he is 50, FIFA will invite him to a game of legends and he will score... I am sure it will be like that'

Jose Mourinho hails Cristiano Ronaldo after latest record-breaking exploitshttps://t.co/Oz9vaBKtxT
— MailOnline Sport (@MailSport) 12 септември 2019 година Специалния изрази и възхищението си от Кристиано Роналдо, който имаше опция да тренира точно в Реал Мадрид. “На 34 години той е топ състезател, който играе в топ тим и има топ упоритости. Не ме изненадва това, което Кристиано прави, тъй като той е неповторим случай във връзка с генетика и душeвност. Той е феномен - някой, който мисли единствено по какъв начин да побеждава и да го прави от ден на ден и повече, и то по по-добър метод. Затова въобще не съм сюрпризиран от това, което прави. Когато е на 50 години, ФИФА ще го предложения за мач на митове. Той ще играе в него и ще вкара гол. Сигурен съм, че ще стане така”, добави Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР