Жозе Моуриньо коментира широко най-актуалната трансферна сага с Рома -

...
Жозе Моуриньо коментира широко най-актуалната трансферна сага с Рома -
Коментари Харесай

Моуриньо потвърди: Дзаниоло иска да напусне

Жозе Моуриньо разяснява необятно най-актуалната трансферна сага с Рома - тази с Николо Дзаниоло. Голяма част от изявлението на Специалния след успеха на „ джалоросите “ над Специя бе съпроводено от въпроси за италианеца, който бе отвън групата за мача в Лигурия. Португалският ментор удостовери, че юношата на Интер желае да напусне Вечния град.

„ Дзаниоло сподели, че желае да си тръгне. Но това не значи, че ще си тръгне. Казвам това, тъй като той е значим състезател и има стойност на трансферния пазар. Офертите са недостойни за него и клуба. Ето за какво имам чувството, че той ще бъде тук на 1 февруари ”, почна Моуриньо.

Усилено се спекулира, че лондонските Тотнъм и Уест Хем желаят италианския национал, само че единствено чартърен. В последните часове се появи информация, че Милан и Ювентус също наблюдават обстановката с левичаря, като в понеделник „ росонерите “ евентуално ще изпратят оферта.

Моуриньо продължи мисълта си и съобщи, че играе всеки, който заслужи: „ От време на време може да има неправда по отношение на някой. Днес имаше хора на аварийна пейка, които заслужаваха да играят, само че аз постоянно се пробвам да направя най-хубавото за тима. Ако Николо към момента е с нас февруари, той ще бъде още един спомагателен състезател “.

„ Ако Дзаниоло отиде някъде за шест месеца, няма да получим нищо в подмяна. Това би било недопустимо. Съжалявам също, че Тиаго Пинто ще бъде неприятният. Той не е, спортният шеф пази Рома, това му е работата “, приключи по тематиката Моу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР