Жозе Моуриньо имаше емоционално завръщане на Сан Сиро за двубоя

...
Жозе Моуриньо имаше емоционално завръщане на Сан Сиро за двубоя
Коментари Харесай

Моуриньо: Връзката ми с Интер е вечна, но исках да ги победим

Жозе Моуриньо имаше прочувствено завръщане на " Сан Сиро " за дуела на неговия против от 1/4-финала за Купата на Италия. " Нерадзурите " завоюваха с 2:0 и изхвърлиха " Вълците " от шампионата. Специалния призна, че връзката му с Интер, с който реализира много триумфи, е безконечна, само че той се е надявал довечера да си тръгне с успеха.

" Начинът, по който бях признат от господин Жан, от господин Марота и от Хавиер Санети, които ми дадоха този прелестен подарък, от хората по трибуните, беше доста прочувствен. Мога единствено да им благодаря и още веднъж да кажа, че в никакъв случай не съм крил, че връзката ми с Интер е безконечна. Въпреки това аз пристигнах за победа за моята Рома и за почитателите на тима. Не успяхме да я реализираме, само че в случай че забравим за първите пет минути, считам, че видях Рома, която игра доста добре против мощния тим на Интер ", съобщи Моуриньо.

" Имахме две големи благоприятни условия през първото полувреме, а след почивката изглеждаше, че от ден на ден и повече държим мача в ръцете си. Контролирахме топката, пресирахме добре, печелехме единоборствата в средата на терена, имахме положителни включвания в последната третина. Не създадохме задоволително положения, тъй като Интер има прелестни бранители, които се отбраняваха добре, само че мсятам, че играхме мощно. Вторият гол промени хода на мача, а наподобява промени и отношението на съдията. Смятам, че до втория гол той свиреше отлично, само че по-късно промени отношението си. Може би е добре за неговото CV, че е дал жълт картон на Моуриньо ", пошегува се португалецът.

Той още веднъж отбрани звездата на отбора Николо Дзаниоло, който получи много преувеличен жълт картон при започване на мача.

" Вече не ми се приказва за това. Защо? Защото нищо няма да се промени. Отношението към него е такова още от началото на сезона и не чакам да се промени. Затова споделих, че реферът бе тактически остроумен, защото множеството картони бяха показани преди да стане 2:0, а по-късно той стартира да управлява мача по напълно друг метод ", сподели още Специалния.

Накрая той показа какъв е бил подаръкът от управлението на Интер.

" Това бе макет на " Сан Сиро " със сребро и кристали, на който написа " Това постоянно ще бъде твоят дом ". И да, това постоянно ще бъде мой дом. Но желая хората в Рим да знаят, че Рома също е мой дом и аз съм доста отчаян, че загубихме ", приключи Моуриньо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР