Жозе Моуриньо и Рома ще дойдат за трета поредна година

...
Жозе Моуриньо и Рома ще дойдат за трета поредна година
Коментари Харесай

Моуриньо и Рома за трети пореден път в България

Жозе Моуриньо и Рома ще дойдат за трета поредна година в България, откакто през вчерашния ден италианците се паднаха в една група с Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа.
Прочетете още
Един от най-великите треньори - Жозе Моуриньо за повторно беше в България през 2020-а година, когато водения от него Тотнъм гостува на Локомотив в Пловдив. Мачът беше от третия прелиминарен кръг на Лига Европа и беше директна елиминация, тъй като поради ковид от УЕФА взеха решение мачовете в квалификациите да бъдат единствено по една среща. Локомотив изтеза Тотнъм на Моуриньо, само че въпреки всичко Моу си тръган с победа с 2:1. Преди това Моу беше в България за първи път, когато водеше Челси при триумфа над Левски 3:1 в групите на Шампионската лига през сезон 2006-2007. 

Същият сезон Рома дойде в България за мач против ЦСКА, който загуби с 1:3 в груповата фаза на Лига Европа. Мачът обаче нямаше значение и ЦСКА отпадна в групите, а Рома продължи към елиминациите. 

През предишния сезон 2021-2022 Моуриньо към този момент като треньор на Рома дойде в България, а съпреник на римляните още веднъж беше ЦСКА. Рома завоюва срещата с 3:2 в груповата фаза на Лигата на конференциите, а след това и завоюва шампионата. 

През този сезон Рома и Моуриньо за трета поредна година ще гостуват в България. Тимът се падна в групите на Лига Европа дружно с Лудогорец.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР