Жозе Моуриньо е пред завръщане в Премиър лийг. Португалският специалист

...
Жозе Моуриньо е пред завръщане в Премиър лийг. Португалският специалист
Коментари Харесай

Моуриньо каза да на Тотнъм

Жозе Моуриньо е пред завръщане в Премиър лийг. Португалският експерт ще наследи Маурисио Почетино отпред на Тотнъм, откакто аржентинецът беше уволнен нощес. Журналистът от Sky Sports Фабрицио Романо заяви, че Специалния води финални договаряния с управлението на “шпорите” и се чака в границите на днешния ден да бъде разгласен за управител на лондонския клуб.

Танкредо Палмиери от beIN Sports стигна по-далеч, като написа, че Моуриньо към този момент е приел предлагането за годишна заплата от 13 млн. евро (същата сума получаваше и Почетино - б.р.) и ще подпише контракт за 2+1 години.

Откакто напусна Манчестър Юнайтед през декември предходната година, Моуриньо отхвърли няколко преференциални предложения, тъй като не криеше, че огромна му упоритост е още веднъж да работи в Англия, където реализира триумфи с Челси и “червените дяволи”. Ако не се случи нещо сензационно в последния миг, Тотнъм ще е третият британски клуб на Жозе. Очаква се той да дебютира още в събота в дербито против Уест Хам.

От управлението на Тотнъм са имали желание да договарят и с наставника на Република България Лайпциг Юлиан Нагелсман, само че са осъзнали, че на този стадий немският клуб, който заема второ място в Бундеслигата и оглаява групата си в Шампионската лига, няма да се съгласи да пусне 32-годишния експерт. Премиър лийг 13 кръг, събота 23 ноември  Уест Хам 14:30предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР