Жозе Моуриньо е отклонил предложението на Олимпик Лион да поеме

...
Жозе Моуриньо е отклонил предложението на Олимпик Лион да поеме
Коментари Харесай

Моуриньо с английско не до Олимпик Лион

Жозе Моуриньо е отклонил предлагането на Олимпик Лион да поеме изпадналия в сложен миг френски отбор. Това разкри RMC Sport, като съобщи, че президентът на „ хлапетата” Жан-Мишел Олас персонално е водил договарянията.

Само преди дни Олимпик освободи от треньорския пост Силвиньо, който беше доведен преди началото на сезона от новия състезателен шеф и клубно великолепие Жуниньо Пернамбукано. Дори неговото наличие не уталожи терзанията на почитателите, защото това беше първи сходен пост за Силвиньо.

Страховете се оправдаха и след първите 9 кръга Лион се оказа на 14-а позиция с 9 точки и серия от 7 следващи срещи без триумф. Това форсира раздялата с бразилеца и даде начало на търсенето за подобаващи заместници.

Моуриньо е бил потърсен от Олас в тази връзка, защото е без работа, откогато бе уволнен от Манчестър Юнайтед през декември 2018. Португалецът обаче е отказал поканата, защото се надява да си откри нова работа във Висшата лига на Англия. Той се е позовал на това, че фамилията му живее там и няма желание да ги мести.

Така любимец за поста в Олимпик Лион остава някогашният селекционер на Франция Лоран Блан. Желанието на Олас е да подпише с нов ментор до края на актуалната седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР