Жозе Моуриньо е бил предупреден относно “голямото бебе” Ромелу Лукаку

...
Жозе Моуриньо е бил предупреден относно “голямото бебе” Ромелу Лукаку
Коментари Харесай

Човек от Евертън предупредил Моуриньо за голямото бебе Лукаку

Жозе Моуриньо е бил предизвестен по отношение на “голямото бебе” Ромелу Лукаку от някогашния скаут на Лестър и Челси Стив Уолш, оповестява уеб сайтът “Атлетик”.

Белгийският таран мина в Манчестър Юнайтед за към 75 милиона паунда през лятото на 2017-а точно по гледище на Моуриньо, само че е получил експлицитни предизвестия за характера на играча от Уолш, който по това време работи точно при “карамелите”. Португалският ментор и скаутът се познават от общата им работа в Челси при първия престой на някогашния ментор на Интер в Лондон

“Когато Жозе притегли Лукаку от Евертън, помня, че му го предизвестих - бъди деликатен с него. той е едно огромно бебе.Той обаче ми отговори, че може да се оправи с него. Според мен обаче това не стана и той не бе в вярната психическа конфигурация, която му е нужна.

Това е случая и с Пол Погба. Това не са вида играчи, които одобрявам. Те мислят повече за себе си, в сравнение с за тима. Не можеш да ги докоснеш и това, че са положителни футболисти не значи, че ще направиш добър тим с тях”, декларира Уолш, който загуби работата си през май 2018-а, когато си потегли от Евертън дружно със спортния шеф Марсел Брандс.

Лукаку пък записа 42 гола в 96 мача за Манчестър Юнайтед за две години, след което през това лято Оле Гунар Солскяер реши да се раздели с него и той мина в Интер против 73 милиона паунда.
Премиър лийг 13 кръг, неделя 24 ноември  Шефилд Юнайтед 18:30  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР