Жозе Моуриньо даде нова рекордно кратка пресконференция. Едва 3 минути

...
Жозе Моуриньо даде нова рекордно кратка пресконференция. Едва 3 минути
Коментари Харесай

Моуриньо разби рекорда за най-кратка пресконференция

Жозе Моуриньо даде нова рекордно къса конференция. Едва 3 минути и 32 секунди продължи срещата му с медиите преди мача от осмия кръг на Висшата лига сред " Манчестър Юнайтед " и " Нюкасъл ", която може да реши бъдещето на португалеца.

" Червените дяволи " одобряват " свраките " в събота от 19:30 часа, а в експресния си брифинг Специалния изясни, че има доста аргументи за слабата форма на отбора му, който сега е на десета позиция във Висшата лига. " Юнайтед " прави най-лошия си старт от 29 години насам.

На Моуриньо бяха заложени общо шест въпроса, а на половината от тях той отговори със приблизително сред две и три думи.

" Да, резултатите ни не са задоволително положителни. Знам, че е началото на октомври и гледаме класиранията в европейските шампионати, само че доста от тях не отразяват какво ще се случи през идващите месеци или в края на сезона. Ние сме в добра позиция, в която можем да се оправим доста по-добре. За тази цел ни трябват точки, които обаче загубихме в последните си два мача ", сподели португалецът.

На въпрос обаче за какво не престават проблемите на тима, Моуриньо отговори с късото " поради доста разнообразни аргументи ". Репортерът продължи с запитване дали мениджърът може да назове аргументите, само че той сподели единствено " Не ".

След това португалецът се съгласи, че формата на тима не е добра, само че на последния въпрос дали прави всичко по силите си " Юнайтед " да излезе от рецесията, просто замълча.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР