Жоро Торнев не изпрати Мира при влизането й в Къщата

...
Жоро Торнев не изпрати Мира при влизането й в Къщата
Коментари Харесай

Разстрел! Мъжът На Мира Добрева Лъсна В Афера С Друга Топ Водеща!

Жоро Торнев не изпрати Мира при влизането й в Къщата на „ ВИП брат ” и за следващ път даде мотив за злословия, че бракът им съществено куца.

След една от последните задачи в Къщата, водещата шашна съквартирантите си с откровението, че е хващала мъжа си в невярност. При това – два пъти. Режисьорът бил бeceн oт пpизнaниятa нa Mиpa в eфиp. Toй нe cмятaл, чe тoвa e нeщo, ĸoeтo мoжe дa ce paзпpaвя пpeд цялa Бългapия, и зaтoвa ce oгopчил жecтoĸo, paзĸpивaт нeгoви пpиятeли. Водещата на Българска национална телевизия разкри пред всички, че печели повече от мъжа си, който дефинира като „ популярен “, тъй като устоя на тази обстановка. Tвъpдe e възмoжнo Мира нapoчнo дa e злeпocтaвилa cъпpyгa cи, зa дa мy oтмъcти. Преди 2 години брачният партньор на Добрева бе измежду съквартирантите във „ ВИП брат ”.

Блондинката, която към този момент била наясно с неговите слаби ангели и забежки, въобще не била съгласна той да влиза в риалити шоуто. Причината – наличието на някогашната негова възлюбена Надя Иванова в сеирджийското риалити. Дори му сложила ултиматум, че в случай че влезе, ще си събере багажа и ще го напусне. Въпреки заканите й Торнев прекрачи прага на Къщата, само че бе изпъден от феновете преди финала. Добрева обаче остави други хора да го пазят по време на лайфовете в студиото на Големия брат.

Преди да срещне Мира, Жоро имал плевел и буен романс с водещата Надя и Мира се тормозила от близостта им в Къщата. Различията във вижданията им за живота ги разделили с младата актриса. По това време филмовият и ефирен режисьор бил върл ерген, само че имал голямо предпочитание да свие фамилно гнездо. Надя пък била към момента прекомерно млада и желала да прави кариера в малкия екран.

Така се стигнало до раздялата сред двамата. Жоро бил унищожен и месеци наред не желал да чува за други дами. Точно в този миг срещнал Мира, която била от младите колежки в Българска национална телевизия.

За разлика от Надя, разведената журналистка желала ново семейство и мечтаела за комфортен дом и деца. Опасенията й, че във „ ВИП брат ” възприятията на Надя и Жоро ще се върнат, не се оправдаха. Двамата се държаха хладно като непознати и резервираха в загадка за феновете общото си минало. Въпреки прелестната си брачна половинка, Торнев не пропущал да се порадва и на непознатото. Според осведомени, бракът на Мира и Жоро бил съществено разтърсен поради друга млада хубавица.

Съпрузите даже били пред бракоразвод поради хлътването на Жоро по неговата секретарка. 25-годишната хубавица преди малко била приключила Софийския университет и си намерила работа като асистентка на Торнев. Мира усетила, че Жоро има извънбрачна спекулация и издебнала комфортен миг, с цел да ревизира позвъняванията и есемесите в телефона му. Така се натъкнала на потресаващи любовни послания сред двамата. Унизената Мира била на сериозен кръстопът и се колебаела дали да зачеркне брачна половинка си, да му желае бракоразвод и да му вземе всичко, което е придобил по време на брака им, или да му елементарни. Въпреки че всичките й близки я съветвали да го натири, тъй като през годините отношението му към нея постоянно минавало границите на положителния звук, тя не могла да постъпи толкоз извънредно. Водещата му дала прошка и му дала втори късмет.

Най-болезнено изживяла не самата невярност, а фактът, че тя не била мимолетна, а във връзката си с другата жена Торнев влагал усеща. С любовницата си той редовно кръшкал на журналистката повече от година.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР