Жоржиньо „ще почака няколко дни, за да се увери, че

...
Жоржиньо „ще почака няколко дни, за да се увери, че
Коментари Харесай

Жоржиньо може да последва Сари в Ювентус, за трети път

Жоржиньо „ ще изчака няколко дни, с цел да се увери, че ползата от Ювентус към него е истина”, показа сътрудникът на играча след идването на Маурицио Сари отпред на „ бианконерите”.

Полузащитникът последва Сари от Наполи в Челси, а в този момент може за следващ път двамата да работят дружно, този път в Торино. „ Сари към този момент сподели в Наполи и Челси, че е огромен треньор”, стартира сътрудникът на полузащитника Жоао Сантос пред италианските медии.

„ В клуб като Ювентус, който е добре проведен последните години, то Жоржиньо може единствено да се усъвършенства и да продължава да побеждава. Следвам Сари от пет години и неговия футболен жанр. Изключително трогателен и атрактивен е. Ювентус ще се промени, тъй като ще би трябвало да бъде още по-убедителен”, продължи импресариото на Жоржиньо.

Агентът бе запитан дали Жоржиньо ще последва Сари в Торино през това лято. „ Челси има четиригодишен договор с Жоржиньо. Ще изчакаме няколко дни, с цел да забележим дали има интерес от Ювентус към клиента ми, с цел да се доверим на спекулациите в медиите. Неговото минало в Наполи няма да повлияе на играча, защото той е експерт. Към този миг Жоржиньо е благополучен в Челси, защото откри чудесна атмосфера там. Не мога да потвърдя, че желае да си тръгне от Лондон, само че всичко може да стане до края на летния трансферен пазар. Ще изчакаме и ще видим”, приключи Жоао Сантос пред Tuttomercatoweb.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР