Жорже Жезуш, треньор на “Спортинг” (Лисабон), е притеснен от класата

...
Жорже Жезуш, треньор на “Спортинг” (Лисабон), е притеснен от класата
Коментари Харесай

Tреньорът на “Спортинг”: Меси е по-лесен за опазване от Гризман

Жорже Жезуш, треньор на “Спортинг” (Лисабон), е обезпокоен от класата на Антоан Гризман преди конфликта с “Атлетико” в Лига Европа. Двата отбора се срещат в испанската столица в първи 1/4-финален конфликт в шампионата.

“По-лесно е да се защитаваш против Лионел Меси, в сравнение с против Антоан Гризман – сподели Жезуш. – Позицията на аржентинеца е по-ясна, по-предвидима, тъй като той не се движи толкоз доста, до момента в който французинът непрекъснато се мести. Изправяме се против един страховит състезател, който работи по целия терен.”

И до момента в който в Испания настояват, че Гризман е все по-близо до трансфер в “Барселона”, не на сходно мнение са в Англия. Почти всички вестници пишат, че “Манчестър Юнайтед” се е присъединил в борбата за нападателя на “Атлетико”.

“Червените дяволи” имат намерение да го привлекат дружно със съотборника му в националния тим на Франция Самуел Умтити – написа “Мирър”. – Защитникът на “Барселона” отхвърля да възобнови контракта си, а актуалната му освобождаваща уговорка е малко над 65 млн. евро. Откупната цена на Гризман пък сега е 200 млн., само че тя ще падне на половина от 1-ви юни. Това е по този начин, откакто нападателят подписа нов контракт с „ Атлетико “ в символ на преданост предишното лято, когато „ дюшекчиите “ нямаха опция да картотекират нови играчи. “

В различен конфликт от 1/4-финалите в Лига Европа се изправят един против различен „ Арсенал “ и ЦСКА (Москва). Ветеранът на вратата на лондончани Петър Чех се възвърне стремително бързо от контузията в слабините, поради която пропусна последния мач на отбора си – този против „ Стоук “ (3:0). Опитният чех към този момент е на линия и тренира с тима преди мача с ЦСКА. Очаква се обаче Давид Оспина да пази против съветския гранд, защото Венгер залага на колумбиеца в европейските шампионати този сезон.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР