Жорж Башур взриви мрежата с думите си. След като съпругата

...
Жорж Башур взриви мрежата с думите си. След като съпругата
Коментари Харесай

Жорж Башур взриви мрежата с думите си за Емилия и COVID-19

Жорж Башур взриви мрежата с думите си. След като брачната половинка му - певицата Емилия направи покъртително послание към всички българи поради изключителното състояние, певицата бе нападната от злобари.

Бизнесменът реши да застане зад позицията на жена си, която преди дни, както БЛИЦ заяви, проговори за гибелта на сина му Феди и даже призна на кого ще подари бъбрек.

Башур реши да поддържа изгората си и гражданската й позиция. Ето какво написа той в профила си в обществената мрежа:

"Искам да изразя поддръжката си към моята брачна половинка, че имаше смелостта да излезе с лицето си и да изрази своята гражданска позиция. Такава, каквато я счита за вярна и виновна.

Прочетох много нападки към нея. Затова изричам мнението си по този метод. Емилия можеше и да си замълчи, да се скрие. Но по този начин нямаше да е Емилия. И тя остана без работа, както доста други хора.

И тя се тормози за родителите си и за околните си, за мен, за всички. Емилия имаше смелостта да излезе и да каже смирете се. А не: не ходете на работа.

Отправяме посланието останете си у дома към хората, които се разхождат по парковете, които се събират на групи, които слагат в риск другите към себе си. Към тези, които се прибират от чужбина и не съблюдават карантина.

Тези хора, които останаха без работа, белким не осъзнават, че колкото по-бързо свърши това изключително състояние, толкоз по-бързо ще се върнат на работа.

Нима всички не желаеме по-бързо да се върнем към естествения си живот?!

И за нас е тежко, повярвайте. Абсолютно солидарни сме с всички в това мъчно състояние. Отговаряме за над 50 фамилии и няма да ги изоставим. Това е наш дълг. Да ги подкрепим точно в миг на компликация.

Помагането и даренията не са нещо, на което е належащо да се дава публичност. Нужно е да се опазим в тази обстановка. Докато не отмине казусът е мъчно да се мисли за решенията. За това е апелът „ Останете си у дома! “.

Затова и Емилия реши да изкаже гражданската си позиция. Осъзнаваме, че коронавирусът основава доста благоприятни условия за операции и превишаване на права. Но за това ще мислим след казуса. Важно е да не позволяваме да се случи това, което стана в Италия. Защото след това няма да можем да се възстановим.

Нека съдим неверните след това и раздаваме овации на справилите се добре. Кой е оказал помощ, кой е бил крив и кой прав – ще решим като отмине заплахата. Това е нашият апел.

Съпричастни сме към обстановката.

Призоваваме да не вършиме непотребни излизания, рискови дейности за вас и другите. Бъдете рационални! Няма потребност от завист и яд. В момента доста хора се нуждаят от животоспасяваща помощ, отвън болните от ковид.

Защо не приказваме за тях? За хората с потребност от непрекъснато лекуване. Говорим единствено за пари. Успокоявам ви, че и на нас не ни е елементарно. Изобщо. Запазете злобата и хейта за по-късно, в случай че още имате потребност от това. Разум, примирение и самообладание. Бъдете здрави! "

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР