Жорди Кайседо официално поиска да напусне ЦСКА. Агентът на еквадореца

...
Жорди Кайседо официално поиска да напусне ЦСКА. Агентът на еквадореца
Коментари Харесай

Кайседо бяга от ЦСКА

Жорди Кайседо публично изиска да напусне ЦСКА. Агентът на еквадореца Ернан Банато разгласи, че нападателят си потегля от " Армията ".
" Готов за ново предизвикателство ", написа Банато под фотография в инстаграм на стрелеца. Това значи, че Кайседо може и да не се върне в България.
Турският гранд Бешикташ е подготвен да извади крупна сума за правата на играча, само че към момента не може да реализира сделка с " алените ". Другият изявен претендент е мексиканският Тигрес. Говори се за ползи от британския Фулъм, както и от тимове от Европа, Азия и Южна Америка.
Играчът трябваше да се причисли през вчерашния ден към лагера на отбора в Австрия. Той ще пропусне контролата с локалния Сухопътни войски Кематен довечера.
Капитанът на ЦСКА Юрген Матей възобнови пълноценни занимания. Нидерландецът лекува травма от март, само че се надява да е на линия за старта на сезона. Тимът на Саша Илич открива акцията на 9 юли на " Армията " против Арда.
" Не мога да кажа по кое време тъкмо ще съм подготвен за игра, само че мисля, че напредъкът ми е добър и очаквам за повече тренировки с тима. Искам да върша от ден на ден неща, само че се изисква самообладание. Работя крепко всеки ден и се надявам да бъда назад на терена за формалните мачове ", съобщи Матай.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР