Жонатан Иконе вкара единствения гол за Лил при победата с

...
Жонатан Иконе вкара единствения гол за Лил при победата с
Коментари Харесай

Иконе качи "Лил" на четвъртото място

Жонатан Иконе вкара единствения гол за " Лил " при успеха с 1:0 като посетител над " Олимпик " Лион в мач от междинния 16-и кръг във френската Лига 1. Така " песовете " се изкачиха на четвърто място в класирането, измествайки тима на " Анже ", който по-рано през днешния ден загуби с 0:2 от " Олимпик " Марсилия.
Пета поредна победа за " Олимпик " Марсилия за първи път от 2017 година (ВИДЕО) Играчите на Андре Вилаш-Боаш към този момент са на две точки от водача ПСЖ
" Олимпик " Лион записа трета загуба в последните си пет мача във всички шампионати и към този момент се намира на четири точки от призовата тройка и на осмо място в подреждането. Дори завръщането след травма на Мемфис Депай не оказа помощ на " хлапетата " да реализират удобен резултат вкъщи.

Срещата стартира динамично и още в 1-ата минута Депай стреля към вратата на гостите, само че ударът му бе слаб и не затрудни по никакъв метод Майк Менян.

Виктор Осимен бе покрай попадение с глава в 10-ата минута, само че Антони Лопес се намеси с опитност.

Постепенно темпото спадна, а голът в 68-ата минута се получи след неточност в защитата на домакините. Марсело върна несполучливо към отбраната, топката бе открадната от Бенжамен Андре, който откри Осимен и продължи към Иконе. За френския национал не бе мъчно да прониже Лопес за 1:0.

" Олимпик " Лион е без победа в последните си шест турнирни дуела против " Лил ".

Междинният кръг в Лига 1 продължава на следващия ден с нови три мача, които може да гледате онлайн по RING и на Voyo.bg. " Сент Етиен " приема " Ница " от 20 ч. по спортния канал, а по същото време на онлайн платформата е срещата " Тулуза " - " Монако ".

От 22:05 ч. по RING първенецът ПСЖ приема " Нант ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР