Жокерът Хоакин Финикс стана баща за първи път, предаде БГНЕС.

...
Жокерът Хоакин Финикс стана баща за първи път, предаде БГНЕС.
Коментари Харесай

Носител на Оскар се сдоби с първа рожба

" Жокерът " Хоакин Финикс стана татко за първи път, съобщи БГНЕС.
Появата на бебе в живота на 45-годишния Хоакин Финикс стана известна, откакто папараците снимаха избраницата му на улицата.
 Блатечки счита, че Финикс единствено се криви в Жокера, провокира куп смешки във фейсбук Блатечки счита, че Финикс единствено се криви в " Жокера ", провокира куп смешки във фейсбук
„ Хоакин Финикс ще вземе премия Оскар. Това е ясно на всички. Но аз персонално се сещам най-малко за 50 артиста, и американски, и най-малко 20 б...
В мрежата се появиха фрагменти, на които 35-годишната Руни Мара се качва в колата. Тя обаче към този момент няма объл стомах. Тези фрагменти са направени на 24 септември 2020 година в Лос Анджелис. Преди това тя беше снимана в последните стадии на бременността в същия град. Сега почитателите на актрисата и нейният сателит поздравяват звездната двойка за новия член в фамилията.
Хоакин и Руни обичайно се въздържат от мнения, защото са една от най-пазещите персоналния си живот двойки в Холивуд. Те започнаха да се срещат през 2016 година и се сгодиха през лятото на 2019 година Засега не се знае нищо за формален брак.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР