John Lewis пусна чисто нова линия стилни мебели Направи си

...
John Lewis пусна чисто нова линия стилни мебели Направи си
Коментари Харесай

Стилната гама плоски опаковки на John Lewis има интелигентна функция, която прави „10 пъти по-бързо изграждане“

John Lewis пусна чисто нова линия стилни мебели „ Направи си самичък “, които дават обещание да създадат построяването на плоски опаковки доста по-малко стресиращо и отнемащо доста време. Гамата EasyKlix се сбогува със комплицираните указания, неуместните винтове и безкрайното извъртане на шестостенни ключове, защото може да се сглоби единствено с няколко кликвания.

Колекцията от 19 елементи включва всичко - от дрешници до масички за кафе и нощни шкафчета, а марката твърди, че " може да бъде построена до 10 пъти по-бързо от моделите с обичайни детайли за самосглобяване ". Отличаващ се с новаторска система, основана на мебелна технология Threespine click, частите също могат да бъдат разглобявани и изграждани още веднъж няколко пъти - идеално, в случай че се местите или сменяте интериора.

Цените стартират от £139 за нощното шкафче с едно чекмедже Harllson в бяло и дъб или зелено и дъб и до £529 за дрешника Sherbrooke с две порти в дъб. Можете да избирате от два стилни дизайна според от вашия усет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР