Жоао Педро мечтае да спечели световна титла с Бразилия и

...
Жоао Педро мечтае да спечели световна титла с Бразилия и
Коментари Харесай

Жоао Педро разкри мечтите си във футбола

Жоао Педро мечтае да завоюва международна купа с Бразилия и да играе в Шампионската лига с огромен тим, откакто направи отличен старт на кариерата си в британския футболен клуб Брайтън. Той е корав титуляр за " чайките " и може да дебютира за националния отбор на южноамериканската страна до дни.

" Имам няколко фантазии. Първата от тях е да спечелвам трофеи с Бразилия и най-много международната купа. Друга е да заиграя с огромен тим в Шампионската лига. Тези фантазии ги има всяко момче, което играе футбол ", споделя той за " Глобо Еспорте ", представен от " Скай ".

Педро обаче акцентира, че за момента е благополучен в Брайтън под управлението на Роберто Де Дзерби, който е като татко за играчите на " чайките ".

" Харесвам доста метода, по който той се държи с футболистите. Не е нападателен, само че изисква доста. Строг е тогава, когато се постанова. Той е като наш татко отвън терена. Говори доста с нас и постоянно ще те попита дали всичко е наред. Де Дзерби се старае да бъде единствено в помощ на футболистите ", продължава Жоао Педро.

" Де Дзерби е захласнат от футбола и мисли за него 24 часа в денонощието. Впечатляващо е, само че той в действителност диша футбол ".
 Брайтън - Шефилд Юнайтед 1:1 в мач от Висшата лига
Брайтън с следващо тъждество във Висшата лига

трети следващ мач на " чайките ", който завършвя при резултат 1:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР