Жоао Кансело за мнозина изненадващо премина от Манчестър Сити в

...
Жоао Кансело за мнозина изненадващо премина от Манчестър Сити в
Коментари Харесай

Кансело: Смятах, че заслужавам да играя, но Гуардиола не мислеше така

Жоао Кансело за мнозина изненадващо мина от Манчестър Сити в Байерн Мюнхен в последния ден на трансферния прозорец. Беше обявено, че и Кансело, и Пеп Гуардиола не са били съгласни по отношение на хипотетичната липса на игрово време след Световното състезание - което накара младия Рико Люис да получи нарастване на минутите, а 28-годишният португалец почти удостовери тази доктрина пред O Jogo.

" Както към този момент споделих, той откри метод да играе след Световното състезание, при който стартира да играе с двамата крайни бранители, които да влизат във вътрешността по терена, където играх и аз, и той хареса това, което видя с Рико и Аке. Но мисля, че играчът постоянно е малко себелюбив. Всеки футболист желае да се усеща значим, желае да играе и всеки, който споделя противоположното, лъже. Състезателен състезател като мен, който се стреми да печели трофеи, просто желае да играе. Не става дума за обезценяване на съотборниците ми. Но аз мислех, че заслужавам да играя, а той не беше склонен.

Така че говорихме, това беше диалог, а не полемика, като решихме, че най-хубавото нещо би било да напусна. Възможност, която не можех да откажа. Беше по взаимно единодушие. Ако Сити не искаше, нямаше да ме пуснат да си потегли, тъй като имах контракт. Аз съм голям професионалист, постоянно съм се раздавал максимално на всички клубове. Имам сложна персона, да, само че в никакъв случай, в нито един миг, не съм показвал пренебрежение към съотборници или треньори ", показа Кансело.

Кансело записа пет изяви за новия си клуб, откогато се причисли, като всичките като се изключи един бяха титулярни. Той към този момент направи незабавно влияние с две асистенции, поради което се оповестява, че Байерн се интересува да направи този трансфер непрекъснат през лятото, макар че може да се сблъска с яростна конкуренция от други топ тимове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР