Жизнерадостна, чаровна, естествена и спонтанна като самия живот, такава е

...
Жизнерадостна, чаровна, естествена и спонтанна като самия живот, такава е
Коментари Харесай

Chloé с нова муза и прекрасен нов аромат

Жизнерадостна, чаровна, естествена и спонтанна като самия живот, такава е Луси Бойнтън – новото лице на ароматите на. Родена е в Ню Йорк, само че е израснала като лондончанка. Едва на 26 е, а към този момент се е снимала в е “ ”, “ ” и “Мис Потър ”. Въпреки мощния си дебют остава слънчева и непринудена, тъкмо като ароматите на Chloé. И именно по тази причина се оказва съвършеният избор за акцията на емблематичната парфюмна вода, както и новата тоалетна вода от линията Signature.



“Тя е извънредно женствена, слънчева и грациозна, и безусловно естествено красива. За нас Луси пресъздава безпогрешно полезностите на Chloé – жизнерадостна убеденост и свободомислещ дух. Тя е Chloé ”, споделя Симона Катанео, президент на първокласния департамент на марката.

с наслада приема предлагането за колаборация, защото от години следи и почита работата на като бранд. “Изключително въодушевена съм от това, което сътвори екипа на Chloé, от това, за което се борят и което съставляват като марка ”, споделя Луси и добавя, че нея е чест да работи с тях.



Тази година Chloé пресъздават емблематичния си мирис, с цел да го създадат още по-смел, тъй като да преоткриеш класиката си е същинско изкуство. Парфюмеристите Сидони Лансер и Мишел Алмейрак взимат класическата роза на Chloé – свежа и ярка, само че и нежна и транспарантна, и я срещат със слънчевата мандарина.

Така се ражда, сочна цитрусова роза с жизнерадостни нотки на касис и елегантна основа от бял кехлибар и кедър. Новият мирис остава в класическия флакон, наподобяващ плисетата на обичаната ни ефирна рокля, а оранжево-розовата панделка елегантно подсказва за свежите нотки на мандарина. 



С поддръжката на Orbico Beauty

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР