Жизненият път на 4X хита съвсем не е приключил все

...
Жизненият път на 4X хита съвсем не е приключил все
Коментари Харесай

Анонс на нов експанжън за Endless Legend

Жизненият път на 4X шлагера напълно не е завършил към момента.
Amplitude Studios взеха решение да зарадват общността на Endless Legend с къс анонс за идващ експанжън за играта. Хората от студиото отпътуват на къс летен отпуск, откакто очевидно нещата се развиват сносно. И с изключение на Inferno – идващото огромно допълнение за играта, Amplitude оповестиха, че работят не по един, не по два, а по три секрети нови плана.

„Хлопваме кепенците за десетина дни, защото имаме намерение да си вземем годишната лятна отмора. Но не се тормозете, защото напълно скоро ще се върнем с вести. Проектът, който имаме в бета се движи добре. Другата закрита бета се развива добре. Ама, чакайте, какво? Не сме загатнали, че имаме и друга бета?, написа в Games2Gether, Франсоа Арди, къмюнити управител в студиото.

Звучи отлично, когато чуеш, че разработчик не не помни преданите си геймъри четири години след излизането на една игра. Amplitude са потвърдили, че са положителни в обгрижването на общността си и евентуално Inferno ще е ужасно допълнение. Особено, вземайки поради Tempest, последния експанжън за играта, който добави Моргаур, морската раса, отдадена на задачата си да управлява всичко към себе си. Заедно с нея беше доставен и мини експанжъна Naval Warfare, напълно нова климатична система и мини-фракцията на формарианците.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР