Жизнените показатели на Стефан Данаилов леко са се подобрили и

...
Жизнените показатели на Стефан Данаилов леко са се подобрили и
Коментари Харесай

Стефан Данаилов се съвзема, диша без апарат

Жизнените индикатори на Стефан Данаилов леко са се подобрили и лекарите са го изключили от апаратното дишане, с цел да продължат лекуването. Той е в схващане и приказва. Свижданията с артиста обаче са мощно лимитирани, с цел да се избегне риск от инфекции за отслабения му организъм, оповестява " Монитор ".

Племенницата му Росица Обрешкова се е видяла единствено за 5 минути с него и показа за " Монитор ", че съгласно нея няма развиване нито в посока усъвършенстване, нито в посока утежняване. Рехабилитационните процедури и разтривки не стопират, с цел да не получи огромният артист рани от залежаване и да не се обездвижат ставите му. Актрисата Ирен Кривошиева пък нито удостовери, нито отхвърли да го е посетила. " Напишете положително и положително ще се случи ", прибави своето благопожелание тя към положителната сила на феновете му.

Голяма метастаза в лимфен възел в региона на белия дроб е повода за тежкото положение на Стефан Данаилов, който се бори за живота си в реанимацията на Военномедицинска академия.

Дихателната непълнота, поради която се е наложило да му бъде направена трахеотомия и да бъде подложен на апаратно дишане, затруднява и сърдечната и бъбречната активност на артиста. Метастазата е открита още при приемането на 76-годишния Стефан Данаилов във ВМА.

През 2013 година Мастера бе диагностициран с Неходжкинов лимфом - заболяване, при което злокачествените кафези се образуват в лимфната система. Тогава засегнатият лимфен възел е в коремната област, само че макар лекуването в този момент медиците са разкрили огромно образувание в региона на белия дроб.

Посещенията при артиста са строго неразрешени, тъй като имунната му система на практика не действа. Лекарите отхвърлят да дават информация с изключение на на най-близките му - племенницата му Росица Обрешкова и доведения му наследник Росен Цанков.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР