Жизел Бюндхен и Том Брейди бяха женени цели 13 години

...
Жизел Бюндхен и Том Брейди бяха женени цели 13 години
Коментари Харесай

Има ли нов мъж в живота на Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен и Том Брейди бяха женени цели 13 години преди да завършват развода си на 28 октомври. И макар че и за двама им раздялата няма по какъв начин да е лека, Жизел наподобява знае по какъв начин да се разсейва от отрицателните страсти.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди, Коста Рика и ваканцията на модела с децата ѝ
Къде разпуска Жизел Бюндхен след развода

Плажни страсти през ноември

Миналата седмица тя и децата ѝ Бенджамин Рейн (12 г.) и Вивиан Лейк (9 г.) пътуваха до Коста Рика, където става известно, са били дружно с инструкторите си по джиу-джицу.

За Жизел знаем, че тя не неотдавна тренира. Още през февруари тя показа видео, в което споделя, че се усеща " по-силна ", откогато е почнала да тренира.

Моделът посещава академията Valente Brothers във Флорида, където треньор ѝ е Хоаким Валенте. По думите ѝ е схванала за школата по бойни изкусва от собствен другар, когато е решила да запише сина си на спорт.

" Първоначално даже не го обмислях за себе си. Но когато го заведох в първия клас и започнах да приказвам с Хоаким, разбрах, че това е доста повече от самоотбрана. Наистина се заинтересувах от философията ", споделя още Жизел Бюндхен за запознанството си с треньора.

Изглежда, че в този момент самата тя, както и децата ѝ, интензивно спортуват джиу-джицу и не пропущат подготовка даже и когато са на отмора.

Въпреки че Хоаким Валенте, както и различен от треньорите на децата, са били дружно с тях на почивката в Коста Рика, сантиментални връзки сред него и Жизел Бюндхен няма. По време на ваканцията е имало и други деца и възрастни и макар спекулациите за романс, подобен явно няма. Това издава източник на People.

" Той и двамата му братя са учители по бойни изкуства на Жизел и децата. Те не се срещат ", прецизира източникът.
 Жизел Бюндхен, Том Брейди, Tampa Bay Buccaneers и съжалява ли за завръщането си към футбола
За какво не съжалява след развода Том Брейди

Труден интервал за футболиста

Валенте ръководи студиото за джиу-джицу Valente Brothers във Флорида дружно с братята си Педро и Гуи, написа още People.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР