Жизел Бюндхен е възнаградена с прекрасно тяло. Това обаче в

...
Жизел Бюндхен е възнаградена с прекрасно тяло. Това обаче в
Коментари Харесай

Здравословните навици на Жизел Бюндхен

Жизел Бюндхен е възнаградена с прелестно тяло. Това обаче никога не значи, че тя го приема за даденост и не се грижи за него. Научете повече детайлности за здравословните привички на Жизел Бюндхен – с какво се храни моделът и какъв метод на живот води, с цел да се усеща добре.

Макар Жизел Бюндхен публично да е „ пенсионирана “, понякога тя продължава да се снима за разнообразни издания и да работи в съдействие с известни фешън марки. Няма по какъв начин да е по различен метод, имайки поради, че в дейните си фешън години, Жизел Бюндхен бе измежду най-любимите лица. Дори и в този момент, на 42 години, бразилката наподобява прелестно.

И въпреки този външен тип и изцяло лъчение да наподобява изцяло естествено положение за Жизел, тя поставя разнообразни грижи за себе си под формата на здравословни привички. Какви са те?

 Добави изложение
Храната – предходно растителна
Жизел Бюндхен се храни най-вече с растителна храна. Продуктите са био, а потреблението на млечни храни и месо е сведена до най-малко. Моделът обича да стартира деня си със сок или смути, които нормално са композиция от зеленчуци и плодове, кокосово мляко, джинджифил и куркума.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР