Жизел Бюндхен е дълбоко разочарована“ и се чувства неуважена“ от

...
Жизел Бюндхен е дълбоко разочарована“ и се чувства неуважена“ от
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен е „дълбоко разочарована“ от „неуважителното“ представяне на брака й с Том Брейди в Netflix Roast – след шоуто шокирана с шеговитото изказване на Хоаким Валенте с X-оценка

Жизел Бюндхен е „ надълбоко разочарована “ и се усеща „ неуважена “ от шоуто на Том Брейди в Netflix Roast – в което се излъчиха шокиращи смешки за новия й разказ с Хоаким Валенте – на фотографията през 2018 година

Супермоделът, 43, се раздели с Брейди, 46 година 2022 година след 13 години брак и две деца - с техния съюз и последвалата й нова връзка с Валенте, 35, обект на смешки в The Greatest Roast of All Time: Tom Brady, излъчен онлайн в неделя.

Най-великото печено на всички времена: Том Брейди, което беше част от Netflix Is a Joke Fest, беше излъчено онлайн, което Netflix популяризира като първото печено, излъчено онлайн, нередактирано. Тържествата се организираха във форума на Kia в Лос Анджелис в Ингълуд.

Другите удари на Ники включват: „ Том, единственото нещо, което е по-глупаво от теб, което споделя „ да “ на това печено беше, когато сподели: " Хей, скъпа, би трябвало да опиташ жиу-джицу " '.


Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР