Живущи блокираха едно от единствените отворени трасета в пловдивския квартал

...
Живущи блокираха едно от единствените отворени трасета в пловдивския квартал
Коментари Харесай

Жители в Кючука блокираха булевард, изпълнителите обещаха ремонтът да приключи на 1 ноември

Живущи блокираха едно от единствените отворени трасета в пловдивския квартал " Кючук Париж ". Те затвориха бул. " Никола Вапцаров " за час, с цел да изкажат недоволството си от бавенето на ремонта на ул. „ Петър Стоев ”. Припомняме, че там се работи по плана за Водния цикъл. 
Прочетете още
" Не съм видяла екскаватор да копае за 1 месец. Копаят служащи с лопати и се оправят тротоарите към това, което беше разрушено от тяхната техника. Нас ни тормози по какъв начин се извършва плана. Къде се събират тези канализационни води. Вонята е ужасна, разсънваме се вечер от миризмата. Жилищата ни миришат на фекалии ", описа живуща. 

Вече има произшествия в региона. Жена е паднала в късните часове в необезопасена шахта, разказват жителите. Деца също били на косъм от случай, а родител взел нещата в лични ръце и самичък обезопасил изкопа. 

Представителят на ВиК Антон Гълъбов даде обещание ремонтът да завърши до 1 ноември. 

" Дължимите суми са разплатени, имаме писменото увещание от строителя, че работата по обекта ще продължи, както и досега има хора ", уточни инженер Гълъбов.

До 12 октомври би трябвало да е възобновен сектора от ул. " Стефан Стамболов " до " Михалаки Георгиев ", а до края на месеца и настилката по този сектор ", уточни Гълъбов. 

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР