Животновъдът Желязко Христов заплаши, че ще запали фермата си, заедно

...
Животновъдът Желязко Христов заплаши, че ще запали фермата си, заедно
Коментари Харесай

Животновъд заплаши, че ще запали стопанството си и прасетата, ако дойдат да му ги вземат

Животновъдът Желязко Христов заплаши, че ще възпламени фермата си, дружно с животните, в случай че управляващите дойдат да му вземат прасетата. Той е построил стопанството си самичък в продължение на 29 години, описа Нова телевизия.

" Ние не вземаме дотации като зърнопроизводителите. Всичко самичък съм направил, с двете си ръце, керемидка по керемидка ", описа Желязко Христов. Той счита, че даже и да получи обезщетения за прасетата си, които би трябвало да бъдат избити, в никакъв случай няма да успее да възвърне загубите си. Фермерът има 3 деца. По негови думи, те в никакъв случай не са боледували, тъй като ядат единствено биологична храна, което фамилията единствено си създава. 

Нова телевизия съобщи също, че митингът на пътя Ямбол - Сливен продължава. Блокадата е от недоволни животновъди, които се опълчват на избиването на свине поради африканската чума. 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: