Животните са доста непредсказуеми, не можете да разчитате на тяхната

...
Животните са доста непредсказуеми, не можете да разчитате на тяхната
Коментари Харесай

Уникална битка: Коза проникна в полицейска кола ВИДЕО

Животните са много непредсказуеми, не можете да разчитате на тяхната адекватност в другите обстановки. От време на време в мрежата се появяват занимателни видеоклипове, чиито основни герои са животни - както диви, по този начин и домашни. Конкретните фрагменти от щата Джорджия в Съединени американски щати, които ще ви покажем, са свързани с коза и полицейска кола, като гледането в действителност си заслужава.

Рогатото животно е устроило същински пердах. Нещо повече, козата влиза в дуел с полицайка, изпълняваща служебните си отговорности. Докато служителката на реда се отдалечила от колата, животното влезнало в транспортното средство, с цел да си "похапне " значими документи, лежащи на предната седалка.

Полицайката съумява да изтласка наглата коза от колата. След това дамата се пробвала да вземе останките от документите от животното, което то траяло да дъвче. Защитавайки плячката си, съперникът блъснал полицайката с такава мощ, че тя паднала на земята. В същото време в последната секунда тя въпреки всичко съумяла да отнеме документа от животното.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР