Животните, които срещате случайно в живота и с които необяснимо

...
Животните, които срещате случайно в живота и с които необяснимо
Коментари Харесай

Жена намерила загадъчно яйце, а от него се излюпил най-сладкият питомец

Животните, които срещате инцидентно в живота и с които необяснимо се свързвате, постоянно ще заемат особено място в сърцето ви. Никога не сте възнамерявали да ги имате, само че те ви донесоха голямо благополучие.

Самата галактика ви е разрешила да се срещнете и да станете част от развиването на другия. Ще се научите на безусловна обич от тях и ще се отнасяте към животното като към личното си семейство. Винаги има невероятна връзка сред животните и хората.

Това се случва освен с котките и кучетата – даже тези, които живеят в дивата природа, могат да бъдат най-хубавият ви другар. Живеейки покрай гори или равнини, неизбежно ще срещнете изгубени или ранени животни.

Най-често това са изоставени бебета, които в действителност се нуждаят от майчини грижи. Без него бебето най-вероятно няма да оцелее в дивата природа.

За благополучие на една птица, тя била оставена върху парче земя, благосъстоятелност на нейната бъдеща човешка майка. Един ден кучетата на Ерика разкрили мистериозно яйце в парцела.

 излюпване на пиле

Тя занесла яйцето у дома и употребила интернет, с цел да дефинира коя птица оставя яйцето си на земята. Възможен отговор бил пуйка, изключително откакто петната по яйцето били сходни на тези, показани на фотосите.

„ Не можахме да намерим гнездо, по тази причина купих развъдник. На 28-ия ден от инкубацията приятелят ми възкликна: „ Излюпва се! “ Беше в действителност сюрреалистично. Тя се пови на бял свят, здрава дребна птичка “, споделя с обич Ерика.

 дребна пуйка

Жената се влюбила в птичето от пръв взор. Птичето било доста сладко и след няколко дни грижи за пуйчето, Ерика забелязала, че има най-милия темперамент. Семейството им с подготвеност дало всичко от себе си, с цел да отгледа дребната пуйка.

Щом чаровната птица съумяла да стъпи решително на краката си, те я пуснали да се разноски из двора. Ерика възнамерявала птичето да свикне с чистия въздух и да опознае земята.

 пуйче

„ В нея имаше толкоз доста инстинкти. Мисля, че най-удивителното във всичко това е, че макар обстоятелството, че е дива птица, отгледана в доста първокласни условия, тя беше доста деликатна към това, което й би трябвало, с цел да оцелее “, споделя Ерика.

Пуйката стъпка пос тъпка била въвеждана в особеностите на пуешкия живот, тъй че да не бъде уплашена, когато срещне представители на личния си тип в дивата природа.

Ерика се справила толкоз добре с ролята на майка, че пуйката станала хубав и здрав млад субект. Тя даже има собствен личен курник с задоволително място за разходка. Пуйката даже се сприятелила с петела.

Първоначално Ерика се колебаела дали да разреши на двете птици да поддържат връзка една с друга. Но те станали най-хубави другари, откакто прекарали време дружно в близкия курник.

 петел и пуйка

„ Беше огромна работа. Имаше доста прекарвания, преди да стигнем дотук и тя да стане щастлива, здрава и да се върне в първичното си местообитание без непозната помощ и това беше главната цел “, споделя тя.

Пуйката получила живота, от който се нуждаела, и за благополучие Ерика била тази, която я намерила.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР