Животът в прословутото имение на основателя на Playboy Хю Хефнър

...
Животът в прословутото имение на основателя на Playboy Хю Хефнър
Коментари Харесай

Какво е да живееш в имението на Playboy

Животът в прословутото имение на създателя на Playboy Хю Хефнър надалеч не е толкоз замайващ, колкото си го представяме. Той е бил много по-различен преди гибелта на преди гибелта на създателя на империята. Пъстри празненства по нищожно долни дрехи, доста разкош и незабравими мемоари - по този начин разказва живота си там един от най-известните азиатски модели, театралничили за изданието, Съншайн Шен .
               

A post shared by (@captainssunny) on Apr 17, 2020 at 9:47am PDT

Въпреки фотосите, които доста от нас са виждали - с разголени модели и доста алкохол, животът си в имението Съншнайн разказва като едно прелестно преживяване - с доста другари, само че и доста дисциплинираност. Твърди се, че точно Съншайн е трансформирала мнението на Хю Хефнър за азиатските модели. Вижте в канала във vbox7:
               

A post shared by (@captainssunny) on Mar 21, 2020 at 8:31am PDT

" Започнах като просто едно от многото девойки, само че с течение на времето построих мощни връзки и станах част от най-близките на Хю ", споделя тя в изявление за Daily Star. Да живееш в прословутото имение пък, било по-скоро като да си в фамилен дом. " Очаквах да е цялостно с голи дами и непрекъснато да има диви празненства, само че изключително в последните години на Хю и след последния му брак, нещата доста се успокоиха. Уикендите най-вече гледахме филми ", споделя тя.
               

A post shared by (@captainssunny) on Mar 5, 2020 at 8:28am PST

В прословутото имение са гостували и международни звезди от ранга на Джъстин Бийбър, Леонадрдо ди Каприо и Ъшър. Всичко обаче свършва на 27 септември 2017 година, когато издъхва Хефнър. " Той беше доста образован и забавен човек. Имаше страхотни възприятие за комизъм ", споделя Съншайн, само че признава, че не поддържа връзка с никого от имението към този момент.
               

A post shared by (@captainssunny) on Mar 2, 2020 at 12:15pm PST

В последните години Съншайн работи по планове в целия свят. На корица на локалния Playboy са я виждали в Словакия, Чехия, Румъния, Австралия и Южна Африка. За своя основна цел в живота дефинира фантазията да въодушевява другите да се развиват и учат непрекъснато.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР